Dominique heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Hier heeft zij de master civiel recht succesvol afgerond. Een lang gekoesterde droom die werkelijkheid is geworden, want al op jonge leeftijd had zij haar doel helder voor ogen: advocaat worden. 

Inmiddels maakt Dominique binnen Van Veen Advocaten deel uit van de sectie vastgoed en overheid. Zij focust zich voornamelijk op het (civiele) vastgoedrecht, waarbij zij huurrechtelijke, bouwrechtelijke en andere vastgoedgerelateerde kwesties behandelt. Binnen haar praktijk vormt het adviseren van makelaars en hun opdrachtgevers bij de aan- en verkoop van onroerend goed een belangrijk onderdeel. Verder houdt Dominique zich bezig met het beoordelen en opstellen van huurcontracten. Heb je vragen over de beëindiging van een huurovereenkomst of het maximaliseren van een huurstijging van een geliberaliseerde woning? Dominique weet daar absoluut raad mee. Ook in het geval van gebreken aan een huurwoning, zoals schimmelvorming, ben je bij haar aan het juiste adres. 

Dominique adviseert professionele partijen zoals (ver)huurders, projectontwikkelaars, aannemers en woningcorporaties. Zij staat ook de particulier bij die bijvoorbeeld een woning heeft laten bouwen of te maken heeft met het tuinhuis van de buren dat op zijn perceel staat. 

Dominique is een advocaat met een open houding richting haar cliënten. Je merkt direct dat zij makkelijk aanspreekbaar is, waardoor de onderlinge communicatie prettig verloopt. Dit neemt niet weg dat Dominique ook recht door zee kan zijn. Zij is heel duidelijk in verwachtingsmanagement. Zonder gedoe maakt Dominique haar cliënten duidelijk welke weg zij in kunnen slaan en wat daarvan de feitelijke gevolgen kunnen zijn

Nevenactiviteit Bestuurslid JOwerv+

Interesses

Tennissen 
Geschiedenis en dan vooral de Griekse mythologie