Reny adviseert en procedeert naast het algemene verbintenissenrecht op het gebied van IT en privacy. Concreet kunnen cliënten bij haar terecht met juridische vraagstukken over onder andere IT-projecten, licenties, de verwerking en opslag van persoonsgegevens, datalekken en beveiligingsinbreuken, onrechtmatige publicaties, intellectuele eigendom en e-commerce. Ook begeleidt zij haar cliënten bij het voorkomen of oplossen van IT geschillen en bij het opstellen en het uitonderhandelen van IT-contracten.

Reny is afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Zij heeft daar twee masters afgerond: Arbeid & Onderneming en Handels- & Ondernemingsrecht. Daarbij volgde zij het honoursprogramma 'PREMIUM' van the Institute for Corporate Law, Governance and Innovation Policies (ICGI). Reny is sinds 2014 als advocaat beëdigd en sinds 2017 aan Van Veen Advocaten verbonden. In 2018 heeft zij de VIRA/Grotius specialisatieopleiding Informaticarecht cum laude afgerond.

Reny is een ondernemende advocaat die zich vol overgave stort op alles wat met ICT en privacy te maken heeft. Van nature denkt zij niet in moeilijkheden, maar in commerciële kansen en dit werkt aanstekelijk. Haar cliënten zien haar dan ook niet alleen als een advocaat met juridische kennis met betrekking tot digitalisering, maar ook als een prettige sparringpartner. Met verstand van zaken en persoonlijke betrokkenheid gaat zij tot het uiterste voor haar cliënten. Reny weet naast haar juridische adviezen, grootschalige seminars, cursussen en in-housepresentaties op maat te organiseren. Dit alles op een toegankelijke manier.

Specialisatie-
verenigingen:

Nederlandse Vereniging voor AI- en Robotrecht (NVAIR)
Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR)
Vereniging Informaticarecht Advocaten (VIRA)
Vereniging Privacy Recht (VPR)
Vereniging Privacyrecht Advocaten (VPR-A)
Vereniging voor Intellectuele Eigendom/AIPPI Nederland
 

Nevenfuncties:

Lid VNO-NCW Midden
Lid Jong Management Arnhem-Nijmegen
 

Interesses:

Gastronomie
Interieurdesign
Roadtrips
Golf