Dynthe studeerde cum laude af in zowel het Privaatrecht (specialisatie personen- en familierecht) als het Notarieel recht. Zij deed onder andere ervaring op in de rechterlijke macht, het universitaire onderwijs en het juridisch onderzoek alvorens zij werd beëdigd tot advocaat. Haar brede achtergrond wordt geëvalueerd als een duidelijke plus.

De werkzaamheden van Dynthe liggen op het gebied van het personen-, familie- en erfrecht. Dynthe adviseert en procedeert bijvoorbeeld in vraagstukken met betrekking tot de afwikkeling van een echtscheiding, het vaststellen of wijzigen van alimentatie, het vaststellen of wijzigen van een omgangsregeling, de uitleg van een testament en de verdeling van een nalatenschap. Dynthe is naast advocaat, ook mediator. 

In de begeleiding van haar cliënten is zij persoonlijk, in de behandeling van de zaak zakelijk. Cliënten geven aan dankzij Dynthe vertrouwen te hebben in een zo goed mogelijke afloop. Dat is waar Dynthe altijd op een praktische manier voor gaat, met oog voor detail maar zonder vast te lopen in "punten en komma's". Zij staat pal achter haar cliënten, maar zal altijd de verbinding zoeken. Door haar werkwijze slaat zij bruggen.

Dynthe heeft een buitengewoon plezierige en open persoonlijkheid. Ze is benaderbaar en inventief. Ook weet zij inhoudelijk goed waar ze het over heeft. Haar juridische kennis zet ze analytisch in met zelfverzekerdheid en daadkracht. Dynthe loopt nergens voor weg en weet met haar no-nonsense aanpak zaken daadwerkelijk op te lossen.

Specialisatie-
vereniging: 

 

Aspirant-lid Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)

Nevenactiviteit:

Redacteur bij JERF Actueel
Secretaris JCI Ede
 

Interesses:

 

Kunst (impressionisme)
Theater en toneel
Wielrennen
Stedentrips