Een op maat gemaakte oplossing, daar geloven wij in. En in die oplossing is Van Veen Advocaten creatief, maar altijd no-nonsense. Is het nodig, dan kunnen wij bemiddelen (ook als mediator) of procederen.

Vele grote ondernemingen, kleine ondernemingen en particulieren in Nederland en daarbuiten gingen u al voor. Die grote reikwijdte hebben wij mede te danken aan de centrale ligging van Van Veen Advocaten.

Ons advocatenkantoor staat in Ede; op vijf minuten afstand van de A12 tussen Arnhem en Utrecht. Al kunnen wij ook makkelijk gebruik maken van de digitale snelweg, als dat uw voorkeur heeft. Videobellen via Microsoft Teams is soms wel zo makkelijk tussen uw drukke bezigheden door. Natuurlijk komen onze advocaten ook graag bij u of uw organisatie langs. Door u, uw organisatie en de zaak goed te kennen, valt er namelijk meer winst te behalen. Persoonlijk contact is voor een prettige samenwerking en een goede afloop van de zaak van belang.

Dienstverlening+

Wij voelen de verantwoordelijkheid die u in onze handen legt en voelen ons betrokken bij de zaak. Om die reden staat uw vaste aanspreekpunt 24/7 voor u klaar als de kwestie daarom vraagt. Wij monitoren uw behoeften en proberen onze dienstverlening constant te optimaliseren. Niet voor niets nemen wij onze advocaten naast hun kennis, ook aan op basis van toegankelijkheid. Dienstverlening+ noemen wij het. 

Groots in expertises

Met vijf grote secties en negentien verschillende rechtsgebieden hebben wij veel juridische kennis in huis. Eén advocaat kan niet in alle rechtsgebieden de beste zijn, daarom hechten wij grote waarde aan specialisatie. De advocaten binnen Van Veen Advocaten zijn gespecialiseerd in een paar rechtsgebieden en hebben binnen deze rechtsgebieden hun eigen expertise. Zo schakelt u een advocaat in met echt verstand van zaken. Deze advocaat kan zich dankzij professionele ICT-middelen en secretariële ondersteuning volledig op uw zaak focussen.

Kennis delen

De advocaten delen hun juridische kennis graag met u. Dit doen zij tijdens de maandelijkse kennissessies, grootschalige seminars, masterclasses, inhouse-trainingen en workshops. Verder schrijven zij elke week artikelen over recente uitspraken en relevante juridische onderwerpen of spreken zij een podcast in. Tot slot sturen wij één keer per maand een informatieve nieuwsbrief of een Update Arbeidsrecht.

Loop voorop met Van Veen Advocaten

Internationaal

Ook internationale zaken zijn ons niet vreemd. Onze Nederlandse klanten worden bij het aangaan van hun handelsrelaties niet beperkt door landsgrenzen of de Nederlandse taal. Wij bieden internationaal ondersteuning aan. Adviezen en contracten kunnen altijd worden opgesteld in de Duitse of Engelse taal. Wij beschikken over een groot en uitstekend netwerk van advocatenkantoren in verschillende landen. Als wij u zelf niet kunnen bijstaan, dan kunnen wij u altijd doorverwijzen. Wij staan ook regelmatig buitenlandse bedrijven bij die met Nederlands recht geconfronteerd worden.

Loop voorop

Uw probleem zien wij als een uitdaging en met ruim 40 jaar ervaring zijn complexere zaken ons niet vreemd. Al zien wij liever dat u ons belt en zorgeloos voor een kopje koffie of thee bij ons advocatenkantoor in Ede naar binnen stapt. Ook dan valt er juridisch genoeg voordeel te behalen. Juist om problemen te voorkomen. Zo staat u of uw organisatie als een rots en kunt u zich focussen op uw passie(s) en waar u goed in bent.

Nu kent u onze succesformule, net als onze cliënten met wie wij doorgaans langdurige relaties hebben. Loopt u al voorop? Bel ons geheel vrijblijvend om te informeren naar onze juridische dienstverlening.